Bemutatkozás
Bemutatkozás

Az SPP Architecture-t 2017-ben alapították a több mint 15 év építészeti tapasztalattal rendelkező társak.

Csapatunk koherenciáját, a kollégák tervezés iránti szenvedélye erősíti. Vagyis a tervezői hivatásunk gyakorlóiként nemcsak egyszerűen minőségi munkát kívánunk létrehozni, hanem szilárdan hiszünk abban, hogy egy közös utat végig járva, a világ egy kis részét is jobb hellyé tudjuk tenni.

Szemléletünk és megközelítésünk, mely a magyar, osztrák és portugál iskolákban, valamint a magyar, holland, angol, ausztrál és svájci építészirodák légkörében eltöltött évek során alakult ki, meghatározza és motiválja mindennapjainkat, segíti alkotómunkánkat, és megőrzi a nyitott látásmódunkat.

A kis és közepes léptékű magán, illetve középület építészeti tervezésén túl, nagyobb belsőépítészeti munkákkal is büszkélkedhetünk. A szerteágazó és megbízható tudás révén csapatunk nyitott a nagyobb léptékű projektek és település léptékű tervek elkészítésére is.

Örömünkre szolgálna, ha önnel is együtt dolgozhatnánk, egy sikeres közös projekten.

Bemutatkozás
Kapcsolat a megbízóval
Kapcsolat a megbízóval

Egymás értékeinek feltérképezésével és tiszteletben tartásával lehetőség nyílik szemléletünk, know-how-nk és látásmódunk személyre szabására. Mind a Megbízónak, mind a Tervezőnek magával kell vinniük valamit a projekt befejezése után, valami többet, mint pusztán egy épületet...

Tapasztalataink alapján nem létezik sikeres projekt, ahol a résztvevők között nincs meg a megfelelő, kiegyensúlyozott munkakapcsolat. Ezért az ügyfeleink és a partnereink a teljes folyamat alatt, amely természeténél fogva hosszadalmas, elkötelezettek a minőségi építészet által lefektetett sztenderdek mellett, és hajlandóak mindehhez a kreativitásukkal és támogatásukkal hozzájárulni. Nem csak egy egyszerű épület létrehozására törekszünk, hanem egy olyan struktúra kidolgozására, amely jelenlétével meghatározza, formálja környezetét és érzelmeket ébreszt mindazokban, akik laknak benne, használják, vagy csak látják azt. Ez a mi kölcsönös sikerünk.

Hatékonyság & fenntarthatóság
Hatékonyság & fenntarthatóság

Mindennek, amit saját magunk terveztünk vagy hoztunk létre, magunkat, az életünket jobbá téve, a saját jólétünket kell szolgálnia, de amit generációként alkotunk, annak a következő generációk számára kell hozzáadnia valamit.

Jelenleg számos irányzat, szervezet, tervező és gyártó foglalkozik már azzal, hogy a bolygót egy jobb hellyé tegyék. Az elképesztő technológiai kínálat elérhetővé teszi, hogy egyre jobb környezetet és egyszerűbben használható intelligensebb tereket hozzunk létre. Építészek és designerek kis csoportjaként osztjuk ezeket a víziókat és munkáink során törekszünk a környezetbarát és megújuló megoldásokra. Minden projekt egy új lehetőség arra, hogy ügyfeleinkkel együtt új és inspiráló megoldásokat fedezzünk fel.

Hatékonyság & fenntarthatóság
Mélyebbre ásni
Mélyebbre ásni

Bármi is legyen a feladat témaköre, legyen szó épületről, anyagról, emberi tényezőről, fényről vagy térről, igyekszünk folyamatosan, egyre jobban megérteni a tárgyat.

Szemléletünk azon az erős belső vágyon alapszik, hogy a maguk valójában lássuk a dolgokat, és a felmerülő kérdésekre a legmegfelelőbb válaszokat adjuk.

Virgilio Martínez Véliz perui séfet idézve:

"minden fogás egy ökoszisztéma"

Mi is hisszük, hogy minden tégla és minden épület egyben egy ökoszisztéma.

A mélyebbre ásni egyszerűen azt jelenti, hogy minden nap elmélyítjük tudásunkat és érzékeléseinket. Ez a gyakorlat lehetővé teszi számunkra, hogy szakmai környezetünkben jobban átlássuk és értelmezzük partnereink természetét, jelenségeit, szükségleteit.

KIFEJEZŐ ÉS MEGGYŐZŐ TERVEZÉS

Szerepünk a tervezési folyamatban jóval több annál, mint hogy kielégítsük megrendelőink funkcionális elvárásait, vagy a tervezést a tervezett kivitelezési költségeken belül tartsuk. A mi munkánk magában foglalja egy projekt jelentésének megtalálását és kifejezését.

Amikor ügyfeleink úgy döntenek, hogy időt, energiát és pénzt fektetnek egy projektbe, kötelességünk elemezni, tanulmányozni és felkutatni a kontextus jelentését, valamint a befektetés mögötti jelentést, majd az összes paraméternek megfelelően hangolni a végső építészeti választ.

Copyright 2023 SPP Architecture - Weboldalt készítette: Webergoline

Impresszum