Munkatársak
POTTYONDY BENCE
POTTYONDY BENCE | Építészmérnök & Partner

Az SPP Architecture alapító partnere, több mint 15 év építész tervezői tapasztalattal rendelkezik.

A Budapesten működő KÖZTI-ben, édesapja Stúdiójában, több korábbi magyarországi projektben vett részt építészként, többek között a Diósgyőri Stadion tervezésében.

A különböző tervfázisok készítésében és a projektmenedzsmentben szerzett nagy tapasztalata, valamint az érzékeny és pragmatikus hozzáállása teszi őt a csapat stabil alapjává.

Kiegyensúlyozottságával és határozottságával bátorít, és arra inspirál, hogy mindenki használja ki a technikai tudását és legyen egyre hatékonyabb.

Ahhoz, hogy minél kezelhetőbbé, tervezhetőbbé váljanak a projektek beruházói szemszögből is, mélyen elkötelezte magát a szélsőségektől mentes gondolkodásmód mellett.

"Célom, hogy épületeinket úgy tervezzük, alakítsuk és formáljuk, hogy azok a legjobban szolgálják a funkciót és használatukat. Igyekszem kerülni az önmagáért való, tolakodó építészeti gesztusokat."

POTTYONDY BENCE
SAVANYÚ ADRIÁN
SAVANYÚ ADRIÁN | Építészmérnök & Partner

Miután a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett, jelentős szaktudásra tett szert a pályafutása során a szakterületén. Első találkozása az építészettel a WATG londoni irodájában kezdődött, amely a globális vendéglátó-turizmus és desztinációtervezés terén vezető szerepet tölt be, ahol nagyszabású nemzetközi projektekben vett részt. Hazatérése után Magyarország egyik vezető építészirodájánál, a ZDA-nál folytatta tudásának csiszolását. Ezt követően 2 és fél évet Ausztráliában töltött, ahol tovább növelte a nemzetközi szférában a tapasztalatát.

Jól megérti az ügyfelek igényeit, és a tervezési folyamatot a lehető legjobb megoldás megtalálására tudja irányítani.

„Mindenkinek azt kell tennie, amiben jó, így mindenki tiszteli majd egymást, senki nem lesz túlterhelve, és együtt a lehető legjobb eredményt érhetik el.”

Copyright 2023 SPP Architecture - Weboldalt készítette: Webergoline

Impresszum