SPP | 0004 KÖLCSEY TELEVÍZIÓ ÚJ STÚDIÓÉPÜLETE, NYÍREGYHÁZA
2017

Kelet-Magyarország vezető regionális televíziós csatornájától megbízást nyertünk a társaság nyíregyházi székházának korszerűsítésére.

Az addig használt épület átalakítása nem bizonyult gazdaságosnak, így egy új, a Televízióhoz méltó székház megtervezése mellett döntöttünk.

Egy olyan székház megalkotása volt a cél, ahol a mai kornak megfelelően, a legmagasabb szakmai minőségben folyhat az előkészítő és a technikai munka valamint az ezeket kiszolgáló irodai funkció.

Az épület technikai mivolta - a funkcionális lamella sávok, a homogén felületek és a monokróm színhasználat eszközeivel vetül a homlokzatokra.

A Televízió egyik fontos szerepvállalása a lakosság bevonása, ami az új székház kialakításánál is fontos szerepet játszott. A publikus belső tereket az épület által körbe ölelt belső udvarban kialakított közösségi kert, kertmozi és a tetőn található terasz egészítik ki.

funkció
Stúdió épület
helyszín
Nyíregyháza, Magyarország
bruttó alapterület
2750 m2
tervevezés éve
2017
állapot
jogerős építési engedély
csapat
Pottyondy Bence, Perényi Lóránt, Ioannis Karkos
együttműködők / partnerek
-
Copyright 2023 SPP Architecture - Weboldalt készítette: Webergoline

Impresszum