Szolgáltatások
 • Építészeti és generál tervezés
  Irodánk fő profiljaként építészmérnöki és - társtervezőink segítségével - generál tervezési szolgáltatást nyújtunk. A legelső találkozás- és koncepcionális skicctől egészen a kivitelezés végső fázisáig állunk megbízóink rendelkezésére.
 • Design & Build szolgáltatás
  Egy Design & Build szerződés egyablakos felelősségi és kommunikációs csatornával rendelkezik. Ez a szolgáltatás minimalizálja a projekttulajdonosok kockázatait, és csökkenti a szállítási ütemtervet azáltal, hogy átfedi a projekt tervezési és építési szakaszait.
 • Belsőépítészeti tervezés
  Csapatunknak szenvedélye a terek és a szép környezet megteremtése. Kiterjedt partneri kapcsolatainknak köszönhetően, olyan közreműködőket és szakembereket tudunk bevonni - például bútorforgalmazók, vagy fénytechnikai és akusztikai mérnökök - akiknek a segítségével egyedi és minőségi megoldásokat tudunk szállítani.
 • Master Planning
  Az elmúlt két évtizedben más építészirodáknál végzett korábbi együttműködéseink során felhalmozott jelentős szakmai tapasztalatoknak köszönhetően csapatunk magabiztosan áll nagyobb méretű projektek, vagy akár várostervezés (master planning) elé.
 • Költségszámítás
  A tervezés arról szól, hogy megtaláljuk az optimális egyensúlyt a vízió és a költségvetés között. A költségkalkuláció és ütemezés szolgáltatásaink fontos részét képezik.
 • Épület felmérés és diagnosztika
  Egy meglévő épület diagnosztikai vizsgálatát és/vagy felmérését elvégezzük, ha azt át szeretnék alakítani, bővíteni vagy akár abban az esetben is, ha annak állékonyságát bizonytalannak érzik, esetleg a szükséges épületfenntartási vagy épületüzemeltetési feladatok akarják meghatározni.
 • Energetika
  Épületek energetikai fókuszú felmérésében és fejlesztésében nyújtunk támogatást, mit például: Energia mérleg és energia szükséglet meghatározása, fejlesztési terv és kivitelezés, szoftveres menetrendezés. Bővebb információt a www.spp.energy honlapon talál.
 • 3D Nyomtatás/Prototípus Gyártás
  Tervezőként 3D nyomtatókat használunk épület- vagy termékmodellek és prototípusok gyors elkészítéséhez, de egyre gyakrabban használják végtermékek készítésére is. A 3D nyomtatókkal készült tárgyak között megtalálhatók a cipőtervek, bútorok, dekorációk, ékszerkészítéshez szükséges viaszöntvények, szerszámok, állványok, ajándékok és játékok. Ha ki szeretné nyomtatni ötleteit, látogasson el a 3dsprint.spparchitecture.com oldalunkra.
 • Tanácsadás/Konzultáció
  Akár egy ingatlanba készül befektetni; vagy még az építési vagy felújítási folyamat előtt áll, érdemes lehet szakemberrel konzultálni. Tanácsadási szolgáltatásainkat az Ön igényeire szabottan nyújtjuk.
Copyright 2023 SPP Architecture - Weboldalt készítette: Webergoline

Impresszum